Waarom kiezen voor een douchetoilet?

water-splash-isolated-on-white-background

Waarom kiezen voor een douchetoilet?

Reinigen doe je met water. Dit spreekt voor zich. We douchen, we wassen onze auto met water, en ook de afwas doen we niet met enkel keukenrol. Mede door de huidige coronacrisis zijn we ons bewust van het belang van een goede handhygiëne en wassen we zeer vaak onze handen (ook na ieder toiletbezoek!). Waarom reinigen we ons na een toiletbezoek dan niet met water, maar met toiletpapier?

De mens is een gewoontedier en toiletpapier wordt in onze maatschappij als de normale, hygiënische wijze van reiniging na het toiletbezoek beschouwd. Ook wij zijn opgegroeid met toiletpapier en hebben ons hier nooit vragen bij gesteld. Het is pas op het moment dat je het comfort van een douchetoilet ervaren hebt, dat je het verschil merkt en geniet van de verfrissende reiniging met water. 

En als je dan eenmaal zo’n reinigende waterstraal gewend bent, dan wil je niet meer terug. Waar je dan ook komt, in een hotel, in een vliegtuig of onderweg langs de snelweg, het eerste dat je zal missen is je douchetoilet. Je voelt je niet fris en zuiver na het toiletbezoek.

En niet alleen voor uw persoonlijke hygiëne is het douchetoilet een aanrader, maar ook het milieu vaart er wel bij. Uw ecologische voetafdruk zal sterk verkleinen, aangezien u minder toiletpapier zal gebruiken.

Onze missie is dan ook om u kennis te laten maken met het douchetoilet en u dit douchefris gevoel na het toiletbezoek te laten ervaren.

Wij zijn er zeker van dat ook u overtuigd zal zijn en een “believer” van het japans toilet zal worden, net zoals wij.